Ajankohtaista

Kyläseura tiedottaa toiminnastaan Facebook -sivuillaan. Käy tykkäämässä!

Koskenkorvan kyläseura ylpeänä esittää:

NOSTALGIARETKI 90-LUVULLE (K-18)
@Kino Jalasjärvi
LA 14.4.2018

Matkaamme ajassa taaksepäin vuoteen 1992 KOSKENKORVA COWBOYS -elokuvan siivin! Yhteiskuljetus starttaa SEO:n pihasta klo 17. Elokuvan jälkeen ruokailu.

Retken hinta (sis. kuljetuksen, elokuvan ja ruokailun):
jäsenet: 20 €
ei-jäsenet: 25 €

50 ensimmäisenä ilmoittautunutta mahtuu mukaan!
Ilmoittautumiset:
koskenkorvankylaseura@gmail.com tai
040 545 7642 (Anna-Maija)
...

Nostalgiaretki 90-Luvulle

huhtikuu 14, 2018, 5:00pm - huhtikuu 14, 2018, 9:00pm

Koskenkorvan kyläseura ylpeänä esittää: NOSTALGIARETKI 90-LUVULLE (K-18) @Kino Jalasjärvi LA 14.4.2018 Matkaamme ajassa taaksepäin vuoteen 1992 KOSKENKORVA COWBOYS -elokuvan siivin! Yhteiskuljetus starttaa SEO:n pihasta klo 17. Elokuvan jälkeen ruokailu. Retken hinta (sis. kuljetuksen, elokuvan ja ruokailun): jäsenet: 20 € ei-jäsenet: 25 € 50 ensimmäisenä ilmoittautunutta mahtuu mukaan! Ilmoittautumiset: koskenkorvankylaseura@gmail.com tai 040 545 7642 (Anna-Maija)

View on Facebook

Koskenkorvan kyläseuran ylläpitämä vapaa-ajanviettoalue Laidunalueen rannassa (os. Vaasantie 27) on aina avoinna kaikille jäsenille ja koko kylälle tarjoten laiturin, pukukopit, matonpesupaikan,grillikodan ja wc:t. Lisäksi Laidunalueelle on valmistumassa Kylätupa, sekin yhteiseen käyttöön. Koko aluetta ylläpidetään täysin kökkävoimin, huoltoa ja siivousta myöden.
Nyt on harmiksemme ilmestynyt kodan seinään tälläinen "taideteos". Kyläseuran johtokunta toivoo, että tekijä itse kävisi siivoamassa jälkensä "vähin äänin". Toki mukaan voi ottaa kaverit, ja paistakaahan makkarat siivouksen päätteeksi!
Jokainen on tervetullut toimintaan mukaan omalla panoksellaan talkoohengessä. Toivomme, ettei tälläistä sotkua jatkossa aiheuteta, koska se lisää aina muutenkin vähäisen kökkäporukan työmäärää.
...

View on Facebook

Pääsiäislauantaina 31.3. illalla syttyy perinteinen Koskenkorvan pääsiäisvalakia klo 18. Paikkana on Jari Mäki Oy:n edustalla oleva pelto, ja parkkitilaa löytyy yrityksen pihasta.

KIOSKI
Kyläseuran kioskissa myynnissä mm. makkaraa ja kahvia.

TRULLIEN KOKOONTUMINEN
Jokainen kioskille ilmoittautunut trulli palkitaan.

KOSKENKORVAN VPK
Paikalla on Koskenkorvan VPK:n paloauto ja kalustoa, joihin pääsee tutustumaan.

YLIMÄÄRÄISIÄ RISUJA?
Valakian kokoamiseen kaikki kyläläiset voivat osallistua jo etukäteen ja paikalle saa tuoda risuja ja oksia. Risujen tuonnista tulee sopia Jari Mäen kanssa: p. 0400 654 888
...

Koskenkorvan pääsiäisvalakia 2018

maaliskuu 31, 2018, 6:00pm - maaliskuu 31, 2018, 8:00pm

Pääsiäislauantaina 31.3. illalla syttyy perinteinen Koskenkorvan pääsiäisvalakia klo 18. Paikkana on Jari Mäki Oy:n edustalla oleva pelto, ja parkkitilaa löytyy yrityksen pihasta. KIOSKI Kyläseuran kioskissa myynnissä mm. makkaraa ja kahvia. TRULLIEN KOKOONTUMINEN Jokainen kioskille ilmoittautunut trulli palkitaan. KOSKENKORVAN VPK Paikalla on Koskenkorvan VPK:n paloauto ja kalustoa, joihin pääsee tutustumaan. YLIMÄÄRÄISIÄ RISUJA? Valakian kokoamiseen kaikki kyläläiset voivat osallistua jo etukäteen ja paikalle saa tuoda risuja ja oksia. Risujen tuonnista tulee sopia Jari Mäen kanssa: p. 0400 654 888

View on Facebook

Kyläseura tarjosi kylätuvan kökkään osallistuneille jouluruokailun. Herkullisista tarjoiluista vastasi Juha Rinta-Röyskö &co. ...

View on Facebook

Myytävänä! Koskenkorvan kyläseura myi laidunalueen vanhan laiturin. Laiturissa on sinkitty runko ja isot ponttoonit.

Laituri myydään suurimman tarjouksen tehneelle henkilölle. Tarjouksia voi jättää osoitteeseen: koskenkorvankylaseura@gmail.com
27.9.2017 klo 18 saakka.

Laituri on käytetty ja myydään siinä kunnossa kuin se myyntihetkellä on. Laiturilla ei ole takuuta eikä palautusoikeutta.
Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjouksen.
...

View on Facebook